Vicepremierul Raluca Turcan susţine că Parlamentul a dat 261 voturi nu împotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important: reprezentativitate autentică pentru aleşii locali. Turcan afirmă că urmează alegeri locale şi parlamentare, iar românii trebuie să decidă cum doresc să fie condusă România: ”cu frânele trase, ca pe vremea guvernării PSD, sau cu pedala de acceleraţie apăsată până la capăt?”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Parlamentul a dat astăzi 261 voturi nu împotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important: reprezentativitate autentică pentru aleşii locali. În cele 3 luni de guvernare, am reuşit să ducem la capăt multe dintre măsurile promise, în ciuda unui Parlament ostil şi a fabricii de fake news a PSD”, a scris, miercuri, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, ”PNL va continua să lupte pentru a da românilor o bună guvernare”.

”Urmează alegeri locale şi parlamentare şi oamenii vor decide prin vot cum doresc să fie condusă România: cu frânele trase, ca pe vremea guvernării PSD, sau cu pedala de acceleraţie apăsată până la capăt, pentru a recupera şansele pierdute pe vremea guvernării PSD?”, a mai scris Turcan.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a fost adoptată miercuri de Parlament, astfel că Guvernul Ludovic Orban este demis



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.