Liderul PNL Sibiu, ministrul Culturii Raluca Turcan, susţine că preşedintele PNL Nicolae Ciucă are toate şansele să fie o carte câştigătoare la alegerile prezidenţiale ”nu doar pentru PNL, ci pentru România”. De asemenea, Turcan este de părere că fostul director SRI Eduard Hellvig ar trebui să primească un loc pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare, dacă şi-ar dori să revină în politică. ”Cred în calităţile politice ale domnului Hellvig”, a mărturisit Raluca Turcan la Prima Tv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Culturii Raluca Turcan a fost întrebată în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă Nicolae Ciucă va fi o carte câştigătoare pentru PNL la alegerile prezidenţiale. 

”Nicolae Ciucă este un om cu o carieră profesională foarte temeinic construită. E un om cu valori solide. Din punctul meu de vedere, este un asset pentru politică, iar ca preşedinte de partid, dacă echipa PNL se va mobiliza şi va reuşi să potenţeze valorile pe care le susţine preşedintele partidului, are toate şansele să fie o carte câştigătoare, nu doar pentru PNL, ci şi pentru România. Dacă fiecare om din partid se va uni în jurul strategiei pe care şi-o asumă PNL, partidul poate să facă o figură frumoasă la alegerile pentru Parlamentul European, cu toate că nu vor fi alegeri uşoare”, a spus Raluca Turcan, la Insider politic. 

De asemenea, Raluca Turcan a fost întrebată dacă fostul director SRI, Eduard Hellvig, ar putea deschide lista PNL la alegerile europarlamentare. 

”Nu pot să spun dacă-l văd în fruntea listei sau nu, însă Eduard Hellvig este un om care a oferit foarte mult PNL înainte de a fi director SRI, şi, dacă îşi doreşte să revină în PNL, chiar are un loc şi chiar poate să ajute PNL, poate să fie de folos proiectului PNL. Cred în calităţile politice ale domnului Hellvig. Este un om care ar avea un loc binemeritat în PNL, în condiţiile în care îşi doreşte să revină”, a explicat Turcan. 

Întrebată dacă îl vede pe Eduard Hellvig candidat la prezidenţiale, Raluca Turcan a răspuns: ”Nu e oportun să mă pronunţ eu dacă-l văd candidat la prezidenţiale. Ştiţi cum se spune: toţi avem în raniţă bastonul de mareşal”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.