Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că ministrul Agriculturii, Petre Daea, este un exemplu de "politică retrogradă”, reproşându-I acestuia faptul că este ancorat în trecut şi că se poartă de "parcă îl aşteaptă în vizită de lucru pe tovarăşul Ceauşescu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o conferinţă de presă care a avut loc la Cluj-Napoca, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că ministrul Agriculturii, Petre Daea, este un exemplu de "politică retrogradă”.

"Un exemplu de ceea ce înseamnă politică retrogradă şi ancorată în trecut este însuşi ministrul Agriculturii, care parcă îl aşteaptă în vizită de lucru pe tovarăşul Ceauşescu. În loc ca agricultura să devină un domeniu de creştere economică cu un potenţial extraordinar”, a spus Turcan.

Ea a declarat că în contextul componenţei actuale nu are speranţe de la acest Guvern, acuzându-l pe ministrul Agriculturii că nu înţelege pârgiile moderne de dezvoltare a agriculturii.

"Din nefericire, înţelegerea pârghiilor moderne de dezvoltare a agriculturii este practic imposibilă cu personaje precum Daea. De aceea, nu am speranţe de la această guvernare pentru că nu are ce mult bine să aducă pentru români”, a mai declarat Turcan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.