Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat, sâmbătă, la o acţiune de împădurire în judeţul Sibiu, nde au fost plantaţi 1.300 de puieţi de gorun şi pin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O zi de primăvară în aer liber, între prieteni şi cu gândul la natură - asta au pregătit pentru astăzi neobosiţii voluntari PNL Sibiu, Echipa Galbenă, împreună cu Ocolul Silvic Tălmaciu şi Primăria Tălmaciu. Nu departe de oraş, pe dealurile de la poalele Munţilor Lotrului, am participat la plantarea a 1.300 de puieţi de gorun şi pin - parte dintr-o viitoare pădure care la rândul său va deveni parte din ceea ce România are ambiţia să îndeplinească: 40% suprafaţă împădurită, a scris, sâmbătă, pe facebook, Raluca Turcan.

Mnistrul MUncii a afirmat că a avut alături ”sibieni al căror ataşament pentru comunitate şi pentru oamenii care trăiesc în ea a fost demonstrat nu o data”.

”I-am însoţit deseori în misiunile lor la instituţiile de ocrotire socială, în acţiuni de sprijin destinate persoanelor vulnerabile, în proiecte umanitare”, a mai scris ministrul.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.