Medicul Alexandru Rafila, recent intrat în PSD, a declarat că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale din 2019, întrucât ”credibilitatea pentru reprezentarea unei ţări cum este România nu că era cea potrivită”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Rafila a declarat, la Digi 24, că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale de anul trecut.

”Nu am votat-o pe Viorica Dăncilă. Dumneavoastră aţi fi votat cu Viorica Dăncilă dacă eraţi membru al PSD? Nu putam. Viorica Dăncilă este o persoană spectabilă, nu am absolut nimic cu dânsa, dar, această calitate de preşedinte al partidului, de prim-ministru, trebuie ocupată – mai ales dacă vorbim de un partid mare – de o persoană are are abilităţi nu numai manageriale, trebuie să aibă o cunoaştere profundă din mai multe domenii şi trebuie să aibă abilităţi de comunicare. Ori aceste trei alemente i-au lipsit, din punctul meu de vedere, Vioricăi Dăncilă şi, în lipsa lor, credibiliutatea mai ales pentru reprezentarea unei ţări cum este România nu cred că era cea potrivită”, a declarat Alexandru Rafila.

Întrebat dacă a regăsit aceste calităţi la Marcel Ciolacu, Rafila a precizat că l-a cunoscut doar recent pe liderul PSD, dar o parte dintre aceste calităţi le-a găsit la el.

”Domnul Ciolacu este un om deschis, care este foarte rapid adaptabil situaţiilor cu care se confruntă, are vorbele la el, are seriozitate şi mi s-a părut că – cel putin în raport cu mine – absolut tot ceea ce am discutat a avut o urmare firească”, a mai declarat Rafila.

Acesta va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD, urmând a ocupa prima poziţie pentru Camera Deputaţilor.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.