Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat marţi, la Parlament, că „nu se descurcă” cu banii, iar salariile demnitarilor ar trebui să fie „mult mai decente”, în condiţiile în care trebuie să îşi cumpere costume, să vină „civilizaţi” la Parlament, şi nu „în blugi şi mizerabili”, deoarece lumea o să îi trateze ca atare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Salariul, nemotivant. Atât timp cât eu trebuie să-mi cumpăr 3-4 costume pe lună, nu-mi ajung nici banii de un pantof. Atât timp cât toată lumea ne dorim ca salariile să fie mari, cred că şi parlamentarul trebuie să aibă un salariu civilizat care să-i permită sa-şi cumpere costume, să venim civilizat, nu ca alţii în blugi şi tenişi. Ar trebui să avem salarii mult mai decente. Dacă vrem să venim în blugi şi mizerabili, lumea o să ne trateze ca atare. Nu mă descurc. Eu îmi folosesc dividendele pe care le iau la sfârşit de an din compania mea, ca să-mi plătesc motorina”, a precizat Cătălin Rădulescu. 

CITEȘTE ȘI Cristian Rădulescu: Am primit 150 de ameninţări cu moartea; am făcut plângere penală, 150 de persoane vor fi audiate

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu spune, într-un interviu pentru "Adevărul", că indemnizaţia de parlamentar este "de mizerie": "Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficientă treabă în ţara asta".

Instanţa supremă l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.