Liderul senatorilor USR Radu Mihail a făcut apel la partide pentru a vota proiectul de lege blocat la Camera Deputaţilor privind desfiinţarea Institutului Revoluţiei Române din decembrie 1989 şi a adăugat că are semnale de la PNL că vrea să rezolve această problemă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am primit o informare cum că Institutul Revoluţiei Române din decembrie 1989 şi-a schimbat conducerea. Am primit nişte nume de oameni care au fost numiţi în acest institut fantomă. Noi USR am insistat şi vom insista în continuare ca legea de desfiinţare a acestui institut care se află în sertare la Camera Deputaţilor să fie pusă pe ordinea de zi şi votată, astfel încât să scăpăm odată pentru totdeauna de această sinecură care nu are niciun sens. Am înţeles că şi PNL s-a arătat interesat pentru a rezolva această situaţie. Deci aşteptăm un vot clar în Camera Deputaţilor care să facă ce a făcut şi Senatul. Practic să consfinţească faptul că nu mai putem să acceptăm o sinecură care este o injurie adusă revoluţionarilor adevăraţi din decembrie ’89”, a afirmat Radu Mihail, luni la Parlament.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.