Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus a declarat, marţi, că are încredere în raţiunea lui Dacian Cioloş şi îşi exprimă încrederea că, dacă acesta se va hotărâ să meargă spre un partd, acela va fi PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu am foarte multă încredere în domnul Cioloş, în raţiunea lui, în intenţiile lui şi pot să îmi exprim speranţa că, dacă se hotărăşte spre un partid, acela va fi PNL”, a afirmat Mircea Ionescu-Quintus. 

Întrebat dacă PNL are resurse în interior pentru a nominaliza o propunere de premier, Quintus a afirmat că ”Dacian Cioloş este un independent cu apropieri de valorile pe care le promovează liberalii”. 

”Nu ar fi o pierdere pentru partidul nostru dar, dacă dânsul nu ia această hotărâre, avem pe cine pune în fruntea Guvernului”, a mai spus Quintus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.