Conducerea colectivă interimară a Partidului Social Democrat decis, marţi, organizarea unui congres al formaţiunii înainte de alegeri. Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a apreciat că ”un congres este necesar pentru stabilitatea partidului şi pentru a pregăti alegerile aşa cum trebuie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a luat decizia ca să nu se intre în niciun fel de alegeri fără să existe o conducere aleasă a PSD. Cu certitudine, Congresul se va organiza la o dată apropiată în timp”, a declarat, marţi, Lucian Romaşcanu, după întrunirea conducerii colective interimare a PSD.

Romaşcanu a precizat că, dacă se va putea, congresul se va organiza în format fizic, în caz contrar urmând a avea loc un congres online.

”Un congres este necesar pentru stabilitatea partidului şi pentru a pregăti alegerile aşa cum trebuie”, a mai spus Romaşcanu.

Congresul PSD ar fi trebuit să aibă loc încă din luna februarie, dar a fost prima dată amânat, apoi anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.