PSD şi PNL se întâlnesc luni după-amiază, de la ora 17.00, la Guvern, într-o şedinţă a coaliţiei pentru a definitiva programul de guvernare, au precizat surse politice, la discuţii urmând să participe minorităţile naţionale dar nu şi cei de la UDMR. Rămânerea UDMR în Executiv rămâne incertă, în condiţiile în care nu acceptă să renunţe la Ministerul Dezvoltării. Potrivit calendarului dorit de coaliţie, joi ar urma să aibă loc învestirea noului Executiv condus de Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderii PSD şi PNL discută luni la Palatul Victoria ultimele detalii are rotativei guvernamentale, fără UDMR. Potrivit unor surse, PSD a transmis aceeaşi ofertă către UDMR, de a prelua portofoliile Energiei şi Mediului, însă în condiţiile în care UDMR a refuzat este incertă rămânerea lor în viitorul Executiv. 

Liberalii şi socia-democraţii definitivează programul de guvernare şi calendarul rocadei, astfel că se doreşte ca joi să aibă loc votul de învestitură în Parlament. 

Şi liberalii se reunesc în şedinţă, după ce premierul Nicolae Ciucă va face anunţul depunerii mandatului.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.