Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a declarat joi, pentru News.ro, că social-democraţii au achiziţionat sediul central al partidului din Şoseaua Kiseleff, evaluat la aproape un milion de euro, urmând să plătească în continuare chirie la RA-APPS pentru curtea din jurul clădirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de News.ro dacă PSD şi-a cumpărat sediul din Kiseleff, Mircea Drăghici a răspuns afirmativ.

“Da. S-a închis contractul (contractul cu RA-APPS - n.r.) la finalul anului trecut”, a precizat social-democratul.

Mircea Drăghici a spus că plata s-a făcut “eşalonat, pe trei ani, aşa cum spune legea”.

El a spus că social-democraţii vor plăti în continuare chirie la RA-APPS pe curtea din jurul sediului, ”aşa cum este trecut în contract”. 

Informaţia a fost difuzată iniţial de Digi 24, care a relatat că achiziţia s-a încheiat cu câteva zile înainte ca PSD să ajungă la guvernare.

În decembrie 2013, PSD a semnat cu RA-APPS contractul de cumpărare a sediului central al partidului, contra sumei de 973.000 de euro, plătind la acel moment un avans de 10% şi urmând să achite integral întreaga sumă în rate eşalonate pe trei ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.