PSD salută faptul că partenerii liberali din coaliţia de guvernare susţin propunerea social-democrată privind acordarea de vouchere, a câte 50 de euro, la fiecare două luni, pentru achiziţia alimentelor de bază, de către familiile cu copii, persoanele cu dizabilităţi şi pensionarii cu venituri mici, arată un comunicat de presă al partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În privinţa valorii finale a acestor vouchere, PSD consideră că aceasta trebuie stabilită  în cadrul Coaliţiei de guvernare, pe baza datelor economice privind impactul bugetar, numărul estimat de beneficiari şi sursele de finanţare disponibile. O altă propunere a PSD de sprijinire a categoriilor vulnerabile este şi acordarea unor vouchere a câte 30 de euro lunar, timp de 7 luni, celor peste 156.000 de elevi cu burse sociale, pentru achiziţia de rechizite, haine şi alimente”, arată comunicatul de presă transmis, marţi de către social-democraţi.

Sursa menţionată mai precizează că ambele propuneri fac parte dintr-un plan mai amplu de stabilizare şi rezilienţă economică şi socială pe care PSD îl va propune în scurt timp coaliţiei de guvernare.

Totodată, PSD consideră că este binevenită orice altă propunere din partea partenerilor de guvernare care se poate veni în sprijinul populaţiei şi al economiei naţionale şi care poate fi susţinută de sursele de finanţare disponibile în acest moment, conchide sursa amintită.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.