PSD a obţinut trei mandate de deputat şi două de senator în judeţul Giurgiu, în timp ce al şaselea mandat de parlamentat din acest judeţ a revenit ALDE, iar PNL nu a luat niciun mandat în Giurgiu. Printre candidaţii PSD care vor ajunge în Parlament se numără actualul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, dar şi senatorul Niculae Bădălău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Social-democraţii au obţinut, în Giurgiu, trei din patru mandate de deputat şi ambele mandate de senator aferente acestui judeţ. Cel de-al patrulea mandat de deputat de Giurgiu revine ALDE, astfel încât PNL nu va avea niciun parlamentar de Giurgiu în viitoarea legislatură.

Preşedintele filialei judeţene a PSD, senatorul Niculae Bădălău, obţine un nou mandate de pe primul loc pe lista de candidaţi a PSD Giurgiu. Bădălău a fost prefect al acestui judeţ, a deţinut un mandat de deputat şi unul de senator.

A doilea senator PSD de Giurgiu va fi Cristian Marciu, şi el fost prefect, în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţan Giurgiu.

La Camera Deputaţilor din partea PSD Giurgiu au obţinut mandate în urma scrutinului de duminică administratorul public al acestui judeţ, Răzvan Cuc, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Alexandru Andrei, fost director general al OSIM şi Elena Dinu, actualul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Deputat de Giurgiu din partea ALDE va fi în mandatul 2016-2020 Toma Petcu, fost subprefect al judeţului în perioada 2013 – 2014 şi fost director al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.