PSD susţine că liberalii s-au obişnuit să dea vina pe alţii pentru dezastrul pe care îl generează. ”Încercarea liberalilor de a da vina pe Comisia Europeană pentru tăierile de pensii, salarii şi investiţii nu ţine”, au scris, vineri, pe Facebook, reprezentanţii PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încercarea liberalilor de a da vina pe Comisia Europeană pentru tăierile de pensii, salarii şi investiţii nu ţine! Ei sunt singurii responsabili! PNL s-a obişnuit să dea vina pe alţii pentru dezastrul pe care îl generează”, au scris, vineri, pe pagina oficială de Facebook, reprezentanţii PSD.

Potrivit acestora, avertismentele venite de la Bruxelles, la adresa guvernului, ”după ce Cîţu a băgat România în deficit excesiv generează reacţii halucinante: Ludovic Orban e în negare, Rares Bogdan ameninţă voalat preşedintele Comisiei Europene”.

Social-democraţii au postat şi un clip video cu declaraţii ale liberalilor.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.