Social-democraţii au anunţat, luni, că nu vor renunţa să afle răspunsuri în situaţia Unifarm şi îl vor chema pe Ludovic Orban să ofere răspunsuri despre caz în faţa comisiei parlamentare de anchetă „pande-mita”. PSD a mai precizat că îl va trimite în şomaj pe şeful Executivului, prin moţiunea de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În faţa şpăgii Unifarm, Orban face şpagatul: vrea să-şi şteargă urmele prin secretizarea actelor. E prea târziu, va rămâne şomer! Azi (luni - n.r.), în Parlament, Ludovic Orban n-a răspuns la vreuna dintre întrebările concrete legate de implicarea sa în scandalul Unifarm. Cu un tupeu şi o nesimţire nelimitate, ne-a spus doar cât de cinstit este el şi partidul său. Ca să dovedească asta, cum s-a terminat dezbaterea, Unifarm a secretizat toate contractele de achiziţii din pandemie!”, au scris social-democraţii, luni, pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată aminteşte despre o firmă a consilierilor PNL Iaşi care a câştigat 17 contracte pentru furnazirea unor măşti către primării.

„Fix ce face Orban la centru este replicat de liberali oriunde în ţară. Am aflat ce avere grandioasă are pacientul de lux al pandemiei, Flutur de la Suceava - bugetar de-o viaţă. Sau economistericul de serviciu Cîţu, ajuns stăpân peste un versant întreg de munte cu preţul desfiinţării unei întregi direcţii din Ministerul de Finanţe. Presa a publicat cum firma şefului consilierilor PNL din Iaşi a câştigat 17 (!!!) contracte pentru furnizare de măşti către primării. Unica preocupare a guvernării este hrănirea marelui stomac liberal”, a completat sursa menţionată.

PSD anunţă că nu se opreşte, după dezbaterea de luni din Camera Deputaţilor, „ora premierului”, unde a fost chemat Ludovic Orban să ofere explicaţii despre Unifarm.

„De aceea, nu ne vom opri aici. Îl vom chema pe Orban în faţa comisiei de anchetă PANDE-MITA şi-l vom trimite în şomaj prin moţiunea de cenzură. Fiindcă în epoca COVID, Orban&Co au devenit VIDOCRAŢIA care sufocă România”, au conchis reprezentanţii PSD, pe reţeaua de socializare. 

Camera Deputaţilor a avut, în plenul de luni, dezbateri politice, la care a participat şi Ludovic Orban, la solicitarea grupului parlamentar al PSD, cu tema „Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziţii directe de măşti de la Unifarm la preţuri astronomice”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.