Liderul PSD Iaşi senatorul Maricel Popa susţine că situaţia de la Consiliul Judeţean Iaşi "frizează ridicolul", în condiţiile în care instituţia urmează să se constituie ca parte civilă în procesul intentat actualului şef al CJ, Costel Alexe, pentru recuperarea unui prejudiciu de 150.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul Maricel Popa afirmă într-un comunicat de presă că este ruşinos ce se petrece la Consiliul Judeţean şi că se impune demisia şefului instituţiei, Costel Alexe.

"Una dintre situaţiile create frizează ridicolul. Concret, în dosarul gestionat de DNA în cazul Şcolii Populare de Artă se discută de un prejudiciu de aproximativ 150.000 lei, care ar trebui recuperat de la Alexe şi directorul pus de el. Consiliul Judeţean Iaşi urmează să se constituie ca parte civilă în procesul intentat actualului preşedinte pentru recuperarea prejudiciului. Costel Alexe trage cu dinţii de scaun, deşi cu fiecare zi care trece nu face decât să tragă Iaşul în propria mocirlă în care se scaldă cu mulţi dintre apropiaţi. Nu ştiu ce mai aşteaptă Costel Alexe. Să îi ruginească tabla de la conac? Să iasă la pensie angajaţii de la Ape care i-au muncit tot la conac, trimişi de cumătrul coleg de partid şi pus în funcţie chiar de Alexe?", a declarat preşedintele PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.

Totodată, liderul PSD Iaşi întreabă de câte dosare mai este nevoie pentru ca "Alexe să simtă un pic de ruşine şi să îi lase pe ieşeni în pace".

La rândul său, liderul de grup al consilierilor judeţeni PSD, Cristian Stanciu consideră că instituţia Consiliului Judeţean riscă "să fie decredibilizată de ultimele acţiuni şi fapte penale ale reprezentanţilor PNL de la Iaşi".

„La Iaşi lucrurile ar deveni de râs, dacă nu ar fi de plâns. Practic suntem puşi în situaţia de a ne constitui ca parte civilă împotriva actualului preşedinte al instituţiei. Aceasta este administraţia judeţeană PNL de la Iaşi. Una lipsită de transparenţă, plină de suspiciuni şi fapte penale", a declarat Cristian Stanciu, liderul de grup al consilierilor judeţeni social-democraţi.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.