PSD afirmă, după ce în presă au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis la schi, că bilanţul tragediei de la “Matei Balş” creşte, din păcate, iar preşedintele Iohannis este solidar cu victimele şi familiile lor de pe pârtia de schi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Bilanţul tragediei de la “Matei Balş” creşte, din păcate, iar preşedintele Iohannis este solidar cu victimele şi familiile lor de pe pârtia de schi! Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidenţial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educaţie sau Administraţie Publică şi “urmăreşte cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declaraţii televizate. În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viaţa semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniş!”, afirmă social-democraţii.
Imagini cu preşedintele Klaus Iohannis la schi au fost difuzate sâmbătă, preşedintele având şi un dialog cu ziariştii care îl filmau şi pe care i-a invitat la schi, la Păltiniş.
În urmă cu o zi, la Institutul Matei Balş, după incendiul soldat cu cinci victime, preşedintele a afirmat că e o zi foarte tristă, că îi pare foarte rău şi a transmis condoleanţe familiilor îndoliate, iar celor care au fost în saloane le-a urat însănătoşire grabnică. El a anunţat că a solicitat ministrului Sănătăţii să lucreze cu celeritate la un proiect de reformă pentru sistemul de sănătate. Iohannis a subliniat că situaţia se repetă, am avut tragedie la Piatra Neamţ, iar acum la Institutul Matei Balş se întâmplă această tragedie.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.