Social-democraţii au transmis că noul ministru de Finanţe spune „lucruri trăsnite” pentru că susţine că nu există creştere economică fără „un puseu inflaţionist”, însă în anul 2015, economia a crescut cu 3,9%, iar inflaţia a fost negativă, de -0,6%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Când ministrul Finanţelor spune lucruri trăsnite. Dan Vîlceanu susţine că nu există creştere economică fără «un puseu inflaţionist». În 2015, economia a crescut cu 3,9%, iar inflaţia a fost negativă (-0,6%)!  Dan Vîlceanu: inflaţia nu e 5%, această cifră fiind doar o «estimare» a BNR. INS a anunţat o rată a inflaţiei de 5%, acum o săptămână”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a PSD. 
 
Ministrul Finanţelor Dan Vîlceanu a anunţat că Guvernul nu a mai luat măsuri care să genereze inflaţie în acest an şi a precizat că nu există creştere economică fără să aibă şi un puseu inflaţionist.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.