Reprezentanţii PSD Sector 1 au acuzat că edilul Clotilde Armand taie cu 200 de lei pe lună, per elev, bursele sociale, în timp ce promite bani pentru toţi cetăţenii din sector. Astfel, bursele sociale, care astăzi sunt în cuantum de 400 lei, vor fi înjumătăţite, fiecare elev pierzând câte 2.400 lei/an, arată comunicatul de presă al organizaţiei social-democrate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mai mult decât atât, proiectul de hotărâre iniţiat de către consilierii locali ai PSD, conform căruia toate bursele elevilor cresc, este blocat de către primar”, a transmis liderul PSD Sector 1, Petre Florin Manole, potrivit sursei citate.

Organizaţia PSD Sector 1 prezintă câteva din diferenţele dintre stadiul actual, proiectul PSD şi proiectul USR:

- bursele sociale: 400 lei/lună/elev în plată, 550 lei/lună/elev în proiectul PSD, 200 lei/lună/elev în proiectul USR;

- bursele de merit: 400 lei/lună/elev în plată; 600 lei/lună/elev în proiectul PSD, 200 lei/lună/elev în proiectul USR;

- bursele de studiu – 400 lei/lună/elev în plată, 400 lei/lună/elev în proiectul PSD, 150 lei/lună/elev în proiectul USR;

- sprijin financiar pentru începerea şcolii – 1000 lei /elev proiect PSD; 0 lei în proiectul USR.

„Cetăţenii Sectorului 1 trebuie să ştie că primarul Clotilde Armand nu dă, ci ia! Şi nu de la toţi ci, mai ales, de la cei mai nevoiaşi dintre locuitori. Consilierii locali ai PSD nu vor vota niciodată un astfel de proiect împotriva intereselor elevilor şi comunităţii”, a conchis Manole.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.