Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, decizional, proiectul de lege pentru declararea zilei de 11 aprilie ca „Ziua naţională a educaţiei financiare”. Legea merge la promulgare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţiativa legislativă are ca obiect de reglementare declararea zilei de 11 aprilie – Ziua Naţională a educaţiei financiare.

De asemenea, proiectul de lege propune ca prin intermediul Institutului de Studii Financiare, precum şi a altor autorităţi ale administraţiei publice centrale şi locale să se organizeze manifestări publice, precum simpozioane, seminarii sau mese rotunde dedicate acestei zile. Totodată, se prevede ca Societatea Română de Televiziune şi Societatea Română de Radiodifuziune să introducă în programele lor emisiuni dedicate acestei zile.

Pe 2 martie, Senatul a adoptat propunerea legislativă, în calitate de prim for sesizat, iar votul de marţi al Camerei a fost decizional. Prin urmare, legea merge la promulgare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.