Carmen Dan, nominalizată ministru al Afacerilor Interne şi în Cabinetul Dăncilă, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de intervenţie, pentru că jandarmii ”sunt foarte solicitaţi”, iar un alt obiectiv al său este reformarea Poliţiei. Întrebată de ce criteriile de integritate nu au fost luate în considerare la nominalizarea miniştrilor de către PSD, Carmen Dan a replicat: ”Nu înţeleg la ce vă referiţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am început să facem lucruri bune, vom continua să facem lucruri bune”, a declarat Carmen Dan după şedinţa CExN al PSD.

Ea a precizat că unul dintre obiectivele sale este reformarea Poliţiei.

”Jandarmeria, altă prioritate care nu a apărut acum, de a dota această armă importantă a ministerului cu mijloace şi echipamente de intervenţie, pentru că ei sunt foarte solicitaţi”, a adăugat Carmen Dan.

Întrebată de ce criteriile de integritate nu au fost luate în considerare la nominalizarea miniştrilor de către PSD, Carmen Dan a replicat: ”Nu înţeleg la ce vă referiţi. Cei care au făcut nominalizările au susţinut şi de ce fac nominalizări (...) S-a discutat despre fiecare nominalizare şi ce îl recomandă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.