Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, a anunţat că va candida pentru un nou mandat, propunere pe care PSD, partid din care face parte, i-a lansat-o imediat după alegerile prezidenţiale, când social-democraţii au făcut analize şi au constatat că este nevoie de o "resetare a partidului".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Noi, la Buzău, am început resetarea PSD şi, fără să fiu acuzat de lipsă de modestie, resetarea a pornit cu propunerea partidului ca eu să ajung primarul municipiului Buzău şi nu voi înceta niciodată să cred că Buzăul şi buzoienii sunt cele mai importante valori cărora trebuie să le dau atenţie", a declarat primarul Buzăului, Constantin Toma. 
 
Precizările lui Toma vin în contextul în care în ultima perioadă sunt tot mai multe zvonuri conform cărora acesta ar putea trece la un alt partid sau că ar putea candida la fotoliul de primar susţinut de o altă formaţiune politică. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.