Primarul PSD al comunei buzoiene Berca, Ionel Dobriţa, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că nu va mai candida la funcţia pe care o ocupă de două mandate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Dragi cetăţeni ai comunei Berca, ţin în primul rând să vă mulţumesc pentru încrederea pe care aţi avut-o în mine încă de la începutul carierei mele ca şi viceprimar şi mai apoi ca primar. Vă mulţumesc pentru tot ce am învăţat şi ce am trăit alături de dumneavoastră în aceşti 12 ani. Chiar dacă am preluat conducerea primăriei cu o datorie foarte mare, am încercat să dezvolt cât mai mult comuna noastră, am pus foarte mult suflet în fiecare proiect, reuşind astfel să duc la bun sfârşit multe realizări importante. Cu toate acestea, ca orice poveste, şi aceasta ajunge la un sfârşit. Anul 2024 este an electoral şi pe această cale vreau să vă anunţ oficial ca am luat decizia de a nu mai candida la funcţia de primar al comunei Berca”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ionel Dobriţa.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Primarul, în vârstă de 42 de ani, şi-a motivat hotărârea spunând că în viaţă ”trebuie să ştii când să te retragi”.
 
De asemenea, el a afirmat că va sprijini necondiţionat, atât la alegerile din acest an, cât şi la cele care vor urma, echipa PSD, partid pe listele căruia a fost ales primar în ultimele două mandate, după ce anterior a ocupat timp de 4 ani funcţia de viceprimar al aceleiaşi localităţi din partea PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.