Primarul general Nicuşor Dan îndeamnă bucureştenii să se plimbe pe Calea Victoriei şi pe mai multe străzi din centru, transformate în alei pietonale în weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Împreună cu Edmond Niculuşcă, am ieşit după-amiază la plimbare pe Calea Victoriei, de azi zonă pietonală de weekend în Bucureşti. Vă puteţi plimba şi voi pe Calea Victoriei şi pe mai multe străzi adiacente din centrul oraşului, care sunt deschise circulaţiei pietonilor la fiecare sfârşit de săptămână”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, NIcuşor Dan.

Centrul Capitalei, între şoseaua Kiseleff şi intersecţia Căii Victoriei cu râul Dâmboviţa, devine zonă exclusiv pietonală, în fiecare weejend, de sâmbătă, de la ora 11.00, până duminică la ora 22.00, în cadrul proiectului ”Străzi deschise”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.