Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, luni seară, că, în 11 puncte termice din 1.000, furnizarea agentului termic este sub parametri. ”Apa este călduţă în loc să fie caldă. Asta înseamnă 100-110 scări de bloc”, a transmis primarul general, precizând că nici nu se va interveni în aceste zile geroase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi avem 1.000 de puncte termice care deservesc cam 9.500 scări de bloc. În acest moment, sunt 11 puncte termice din 1.000 în care furnizarea este sub parametri, adică apa este călduţă în loc să fie caldă. Asta înseamnă 100-110 scări de bloc”, a declarat, luni seară, la Digi 24, Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei a afirmat că ”apa de pe calorifer nu este fierbinte, cum este când este frig afară, ci este călduţă”.

Nicuşor Dan a explicat că se întâmplă din cauza unei avarii, dar entru remedierea căreia nu se va interveni pe durata gerului.

”Nu vom putea interveni în exact zilele astea geroase (…) pentru că o intervenţie înseamnă să opreşti cu totul căldura pentru blocurile alea. Aşteptăm încă două-3 zile până când se încălzeşte ca să intervenim, să reparăm avaria şi în această perioadă o să fie furnizare sub parametri”, a mai anunţat Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.