Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a participat, joi, la inaugurarea sediului de campanie al PNL în Bucureşti, care este situat în acelaşi spaţiu pe care şi Dan l-a folosit ca sediu pentru campania sa pentru alegerile locale din luna septembrie. Nicuşor Dan a înmânat simbolic cheia sediului liderului PNL, Ludovic Orban, şi a transmis că este "„un sediu cu noroc”, urând succes echipei liberale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a fost prezent, joi dimineaţă, alături de Ludovic Orban, de ministul Finanţelor Publice, Forin Cîţu, de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi de alţi candidaţi ai PNL la inaugurarea sediului de campanie pentru alegerile parlamentare, închiriat în incinta Magazinului Bucureşti, într-o parte din spaţiul folosit de Nicuşor Dan ca sediu în campania electorală pentru alegerile din 27 septembrie. 
 
Orban a afirmat că îşi doreşte ca Bucureştiul să devină "o capitală economică regională” şi a dat asigurări că Guvenrul se va implica în rezolvarea problemelor administrative ale Capitalei.
 
"Mulţumesc pentru cheia simbolică pe care mi-aţi dat-o şi vă garantez, cu acest prilej, că tot ceea ce aţi promis în campanie bucureştenilor şi noi ne-am angajat alături de dumneavoastră să realizăm se va realiza. Aveţi în Guvern un partener serios, loial, care este gata să pună în practică toate proiectele pe care le iniţiaţi pentru binele bucureştenilor", a spus Orban.
 
Nicuşor Dan a declarat, la rândul său, că este "un sediu cu noroc, un sediu în care a colaborat foarte bine cu echipa PNL”. Dan a precizat că a ales acest sediu pentru că este "un loc simbolic” şi a urat succes echipei PNL.
 
"Sunt convins că o să avem aceeaşi colaborare de care Bucureştiul are nevoie şi după alegerile din 6 decembrie”, a declarat Nicuşor Dan. 
 
Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a declarat că liberalii "se pregătesc cu seriozitate” pentru Parlament. 
 
"Cred cu tărie următorul lucru: Bucureştiul are o şansă unică. Alegerea primarului Nicuşor Dan este o şansă unică. Prin seriozitatea lui, prin dedicaţia pentru problemele Bucureştiului, prin modul lipsit de spectacol şi concentrat pe soluţii pe care îl practică Nicuşor Dan avem o şansă ca această capitală să fie civilizată. Pentru ca planurile lui Nicuşor, angajamentul lui pe care l-am semnat împreună, să se vadă în viaţa de zi cu zi a bucureştenilor, capitala ţării, mai mult ca oricare oraş din România, are nevoie de sprijin consitent din partea Guvernului şi a Parlamentului. Lucrurile sunt bine legate între ele. Succesul Bucureştiului are legătură cu schimbarea majorităţii din Parlament de care avem nevoie, fiecare bucureştean”, a afirmat Violeta Alexandru.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.