Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost deschis în curtea Spitalului Colentina al 11-lea şantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală. El afirmă că pe acest şantier se înlocuiesc conducte pe o lungime de 5,12 km, parte a Magistralei II Sud, iar după finalizarea lucrărilor, vor beneficia de apă caldă şi căldura la parametri optimi locuitorii din zona Şoseaua Ştefan cel Mare şi străzile adiacente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am deschis în curtea Spitalului Colentina al 11-lea şantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală.. Este unul dintre cele 25 de obiective cu o lungime totală a conductelor de 212 km şi finanţare nerambursabilă europeană”, transmite primarul general într-o postare.
 
Potrivit lui Nicuşor Dan, pe acest şantier se înlocuiesc conducte pe o lungime de 5,12 km, parte a Magistralei II Sud, iar după finalizarea lucrărilor, vor beneficia de apă caldă şi căldura la parametri optimi locuitorii din zona Şoseaua Ştefan cel Mare şi străzile adiacente.
 
”În total, de la preluarea mandatului, am înlocuit peste 110 km conducte, dintre care 50 km doar anul trecut. Ţinta pentru anul acesta este să înlocuim 70 de km de reţea”, mai arată Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.