Istoricul Liviu Brătescu, prim-vicepreşedinte al PNL Iaşi, a depus, marţi, jurământul de senator, el înlocuind-o pe Laura Scântei, care a preluat săptămâna trecută mandatul de judecător al Curţii Constituţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Brătescu a ocupat locul doi pe lista liberalilor ieşeni la Senat în alegerile parlamentare din 2020, în timp ce Laura Scântei a câştigat singurul mandat de senator atribuit PNL Iaşi.

Săptămâna trecută, Scântei a preluat mandatul de judecător la Curtea Constituţională, astfel că locul rămas liber în Senat i-a revenit lui Brătescu.

După ce a depus, marţi, jurământul ca senator, Liviu Brătescu a scris pe Facebook că pentru el începe "o nouă provocare politică", pe care o va onora "cu onestitate şi loialitate".

Brătescu este doctor în istorie, iar în perioada ianuarie 2020-februarie 2022 a fost secretar de stat la Ministerul Culturii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.