Prim-ministrul Viorica Dăncilă a ajuns marţi, la Parlamentul European de la Strasbourg, unde a fost întâmpinată de preşedintele instituţiei, Antonio Tajani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Programul a fost decalat cu jumătate de oră de către PE, astfel că prim-ministrul României a ajuns la ora 14.55, faţă de 14.20 cum era stabilit.

Dăncilă a fost aşteptată de Tajani şi de delegaţia Guvernului României, care o însoţeşte.

Ea efectuează o vizită de lucru la Strasbourg,în vederea prezentării Programului de lucru al Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. Dăncilă va prezenta priorităţile în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European.

După prezentarea din plenul PE, Viorica Dăncilă şi preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, vor susţine declaraţii de presă comune.

Premierul va avea apoi o întâlnire cu grupul social-democraţilor din PE, fiind singurul grup politic din Parlamentul European cu care se va întâlni Viorica Dăncilă.

Ea va participa şi la vernisajul expoziţiei de fotografie „Tradiţii şi peisaje din România", organizată cu prilejul debutului Preşedinţiei României la CUE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.