Secţia de votare din localitatea Drăghiceanu, judeţul Giurgiu, înregistra, duminică cu puţin înainte de ora 15.00, o prezenţă la vot record, de 75 la sută. Conform statisticilor publicate pe portalul Biroului Electoral Central, la această secţie numărul votanţilor pe listele permanente este aproape egal cu cel al votanţilor e listele suplimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit statisticilor BEC, la secţia de votare amenajată în incinta fostei primării din localitatea Drăghiceanu, judeţul Giurgiu, prezenţa la vot era, cu puţin înaintea orei 15.00, de 75 la sută. Astfel, la această secţie de votare şi-au exprimat opţiunea 63 de alegători, în condiţiile în care pe listele eletorale sunt trecuţi 84 de votanţi.

Dintre cei care au votat la Drăghiceanu, aproape jumătate au votat pe listele suplimentare. Astfel, 32 de alegători erau trecuţi pe listele permanente, în timp ce 31 au fost înscrişi în listele electorale splimentare.

Tot în judeţul Giurgiu, în localitatea Cartojani, prezenţa la vot, duminică după-amiază, este de doar 6,13 la sută.

Până la ora 15.00, la secţia de votare amenajată în grădiniţa din Cartojani au votat 49 de persoane dintr-un total de peste 790 aflate pe listele electorale, doar doi dintre votanţi fiind înscrişi pe listele suplimentare.

În judeţul Giurgiu sunt deschise 245 de secţii de votare, iar pe listele electorale sunt trecuţi 226.898 alegători.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.