Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că, pe lângă Vasile Dîncu, şi Paul Stănescu a fost diagnosticat cu COVID-19. Ciolacu a precizat că el şi-a făcut miercuri dimineaţă testul pentru a vedea dacă a fost infectat cu noul coronavirus, iar că rezultatul acestuia arată că este negativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În ceea ce îl priveşte pe Paul Stănescu, liderul PSD a afirmat, la România Tv, că "a avut simptome, s-a tratat la domiciliu, de marţi poate să iasă” din izolare. 
 
Ciolacu a afirmat că şi Vasile Dîncu are COVID-19.
 
Liderul social-democrat a precizat că miercuri dimineaţă şi-a făcut şi el testul pentru COVID-19 şi că acesta este negativ. Ciolacu a explicat că refuză să meargă la televiziuni sau la întâlniri de partid înainte de a se testa, acesta fiind motivul pentru care a decis ca întâlnirile cu membrii de partid din judeţe să le facă online.
 
Preşedintele PSD, care a fost văzut în repetate rânduri în public fără a purta masca de protecţie, a precizat că crede în utilitatea purtării măştii şi în testare. Ciolacu a menţionat că în ultimele luni nu şi-a vizitat mama tocmai pentru că vrea să o protejeze pe aceasta de o eventuală infectare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.