Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a elogiat, joi seară, la inaugurarea unui centru cultural la Craiova, activitatea edilului Olguţa Vasilescu, susţinând că aceasta implementează, la Craiova, proiecte pe care municipii cu bugete mult mai mari nu reuşesc să le pună în practică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ceea ce face Olguţa aici este semnificativ mult peste Bucureşti unde, cu un buget de zeci de ori mai mare, au reuşit performanţa să-şi bată joc şi de cultură. Adevărul este unul singur: Craiova culturală se situează peste foarte multe municipii din România cu bugete mult mai bogate decât bugetul dumneavoastră”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, în discursul citit la evenimentul de inaugurare a Centrului cultural ”Constantin Brâncuşi” din Craiova.
 
El i-a felicitat pe primarul din Craiova şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile. 
 
Ciolacu a elogiat activitatea edilului Craiovei, catalogând-o pe Vasilescu drept ”un primar care se bate şi care pune suflet în tot ceea ce face pentru binele oamenilor din Craiova”. El l-a lăudat şi pe preşedintele CJ Dolj, pentru faptul că a atras fonduri europene, susţinând că ”acesta este un exemplu de bună practică” în administraţia locală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.