Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, este unul dintre românii din Israel, iar Biroul Permanent Naţional al PSD a amânat luarea unei decizii cu privire la filiala Mioveni a partidului. ”Este normal să aşteptăm să vină acasă”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, sâmbătă, după şedinţa BPN, că unul dintre cei 790 de români care se află în prezent în Israel este şi Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş.

Din acest motiv, în şedinţa BPN nu s-a discutat, aşa cum ar fi trebuit, situaţia filialei de la Mioveni a partidului.

”Este normal să aşteptăm să vină acasă pentru că este o organizaţie în cadrul organizaţiei judeţene Argeş şi nu pot lua o decizie în lipsă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat cum a văzut mesajul de susţinere transmis de PSD Mioveni pentru primarul Ion Georgescu, arestat pentru fapte de corupţie, Ciolacu a afirmat: ”Un moment de emoţie şi am văzut cu toţii că au depăşit şi dânşii acest moment, după decizia magistraţilor arestare pe 30 de zile”.

Prefectul judeţului Argeş a dispus vineri suspendarea lui Ion Georgescu, arestat pentru gtrafic de influenţă, din funcţia de primar al oraşului Mioveni.

Ion Georgescu a fost exclus, miercuri seară, din PSD, printr-o decizie a Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş. Filiala PSD Mioveni, însă, şi-a exprimat ”susţinerea totală” faţă de primarul Ion Georgescu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.