Preşedintele organizaţiei municipale PSD Braşov, Lucian Pătrăşcanu, a afirmat că USR trebuie să îl dea afară pe edilul Allen Colliban deoarece acesta a încălcat legea şi a creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„USR trebuie să îl dea afară pe Allen Coliban! A încălcat legea şi a creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor”, a scris 
Lucian Pătraşcu, luni pe Facebook.
 
Social-democratul aminteşte raportul Camerei de Conturi arată nereguli grave comise de Coliban în Primăria Braşov potrivit căruia au fost:
 
„- 3,5 milioane lei prejudiciu în urma finanţării echipei de fotbal FC Braşov
 
- Incompatibilitate. Coliban era membru al Asociaţiei Clubul Sportiv-Fotbal Club Braşov-Steagul Renaşte la data adoptării Hotârârilor de Consiliu Local prin care s-au aprobat finanţări pentru asociaţie.
 
- 130.000 lei prejudiciu pentru nereguli în cazul catacombelor din Braşov care au fost oferite unei asociaţii fără o bază legală.
 
- contracte de consultanţă juridică acordate pentru servicii neprestate”, arată Pătraşcu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.