Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi seara şi vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, printre temele de discuţie fiind coordonarea în contextul pandemiei de COVID şi creşterea preţurilor la energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Principalele teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European vizează coordonarea la nivel european în contextul pandemiei de COVID-19, agenda digitală a Uniunii Europene (UE), creşterea recentă a preţurilor la energie, fenomenul migraţiei, politica comercială europeană şi relaţiile externe ale Uniunii, cu accent pe pregătirea Summitului UE - Asia (ASEM), a Summitului Parteneriatului Estic, precum şi a reuniunilor COP 26 privind schimbările climatice şi COP 15 cu privire la biodiversitate", a transmis Administraţia Prezidenţială.

Potrivit programului oficial, Klaus Iohannis va participa, joi, de la ora 18.30, la reuniunea Consiliului European, care are loc la Bruxelles, Regatul Belgiei. O altă sesiune va avea loc vineri, de la ora 10.45, ora României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.