Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe Cancelarul Federal al Republicii Austria, Karl Nehammer, politicianul european care se opune aderării României la spaţiul Schengen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cancelarul Federal al Republicii Austria, Karl Nehammer, urmează să fie primit şi de premierul Marcel Ciolacu.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, miercuri seară, ”o victorie pentru România”, manifestul electoral al Partidului Popular European, care cere aderarea cât mai curând posibil a României la Spaţiul Schengen, fiind adoptat în unanimitate. Austria nu a mai votat împotrivă.

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat, miercuri seară, că politica lui Karl Nehammer împotriva României şi Bulgariei, bazată pe migranţi şi minciuni, a dus la o reacţie adversă din partea electoratului din această ţară, având de câştigat partidul extremist care este cel mai bine poziţionat în sondajele de opinie.

Rareş Bogdan spune că România trebuie să continue demersurile de aderare la Spaţiul Schengen terestru şi feroviar, al doilea obiectiv fiind aderarea la OECD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.