Preşedintele Klaus Iohannis, procurorul general Augustin Lazăr şi ministrul Justiţiei Tudorel Toader au ajuns vineri la sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), unde au loc alegerile noii conduceri a Consiliului. Şeful statului a urat "La mulţi ani!" jurnaliştilor, Lazăr a afirmat că obiectivul important este apărarea Justiţiei "într-un context destul de complicat". La rândul său, Tudorel Toader, deşi aflat în concediu, a spus că nu şi-a luat concediu şi de la CSM, iar alegerile conducerii acestei instituţii sunt importante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am convingerea că toţi ne-am gândit că obiectivul cel mai important este apărarea independenţei într-un context destul de complicat", a declarat procurorul general, Augustin Lazăr, la intrarea in CSM.
 
Întrebat de ce a venit la şedinţa plenului, în condiţiile în care se află în concediu, ministrul Justiţiei a spus că nu este în concediu şi de la CSM.
 
"Nu sunt în concediu de la CSM, pentru că este un moment important şi am venit la alegerile preşedintelui", a spus Toader.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.