Preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, Iulian Bulai, a anunţat că marţi va avea o întâlnire informală cu preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Monica Gubernat, pentru a discuta despre ”comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor”. Discuţia vine după programul de Revelion al TVR 1 unde au fost luate în derâdere măsurile de combatere a pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Marţi dimineaţă voi avea o întâlnire informală la Parlament cu preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), doamna Monica Gubernat. În plină pandemie, toate instituţiile statului trebuie să lucreze împreună pentru a găsi soluţii în a opri acest fenomen care ne afectează pe toţi”, a anunţat, duminică, Iulian Bulai. 
 
Preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilorafirmă că discuţia ”va fi despre comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor şi sprijinirea comunicaţională a unor măsuri de sănătate publică”. 
 
Bulai a reacţionat vehement după programul de Revelion difuzat de TVR 1, afirmând că ”TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”. 
 
Deputatul a precizat că programul a costat 140.000 de euro, fiind promovaţi ”oameni declaraţi fani ai teoriilor conspiraţiilor”, cum ar fi Dan Bittman şi Mugur Mihăiescu. 
 
Încă de sâmbătă, Bulai anunţa că va chema la Parlament reprezentanţii CNA.  
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.