Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a avut, joi, o întrevedere cu omologul său italian Lorenzo Fontana la care cei doi au discutat despre impactul inflaţiei asupra veniturilor oamenilor. El i-a mulţumit oficialului străin pentru susţinerea de către Italia a aderării României la Schengen şi avansarea procesului de aderare la OCDE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am discutat astăzi cu omologul meu italian, Lorenzo Fontana, despre provocările la nivel european pe care doar împreună le putem depăşi. Fie că vorbim de impactul inflaţiei asupra veniturilor oamenilor, fie că vorbim de situaţia economică complicată de războiul din Ucraina, soluţiile trebuie să se concentreze pe echilibrarea economiilor naţionale”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.
 
El a adăugat că „Italia rămâne pentru România un important partener comercial şi o sursă majoră de investiţii care generează locuri de muncă pentru români”.
 
„În cadrul întrevederii, i-am mulţumit preşedintelui Camerei Deputaţilor a Italiei pentru sprijinul constant demonstrat de Italia pentru primirea României în spaţiul Schengen, dar şi pentru avansarea procesului de aderare la OCDE”, a completat Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.