Premierul Nicolae Ciucă a declarat că „dialogul cu autorităţile de la Seul ne dă încredere că vom dezvolta colaborarea noastră bilaterală atât în domeniile politic şi economic, dar şi în cele ale culturii, educaţiei şi tineretului, iar comunitatea românească din Republica Coreea va avea o contribuţie însemnată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am fost deosebit de emoţionat să întâlnesc, la mii de kilometri distanţă de ţară, români care studiază, trăiesc şi muncesc în Republica Coreea. M-am bucurat să văd dorinţa lor de a rămâne în legătură strânsă cu familiile din ţară şi de a se informa despre tot ce se întâmplă în România. Le-am transmis aprecierea mea pentru modul în care au reuşit să se integreze în societatea sud-coreeană, într-o cultură foarte diferită, păstrând însă aproape de suflet identitatea, limba, cultura şi valorile româneşti”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit unei postări de miercuri pe pagina de Facebook a Guvernului.
 
El a mai spus că „dialogul cu autorităţile de la Seul ne dă încredere că vom dezvolta colaborarea noastră bilaterală atât în domeniile politic şi economic, dar şi în cele ale culturii, educaţiei şi tineretului, iar comunitatea românească din Republica Coreea va avea o contribuţie însemnată”.
 
„Am folosit acest prilej să le transmit direct Sărbători binecuvântate şi să le spun că îi aşteptăm cu drag acasă, în România, fie în vizită, fie să se întoarcă în ţara în care s-au născut!”, a completat premierul Ciucă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.