Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, la Braşov, despre o renegociere a PNRR, că este un proces care se derulează deja, el precizând că trebuie să asigurăm reducerea cu 2,1 miliarde de euro a sumei alocate datorită creşterii economice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un proces care se derulează deja, pentru că sunt componente care vizează o serie de aspecte care aduc de la sine modificări în PNRR”, a spus premierul.

Nicolae Ciucă a arătat că ”trebuie să asigurăm reducerea cu 2,1 miliarde a sumei alocate datorită creşterii economice”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”La MIPE se lucrează pentru toate aceste măsuri de adaptare a PNRR”, a mai spus şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.