Premierul Marcel Ciolacu anunţă într-un mesaj pe Twitter, vineri, că a avut o convorbire cu Nikolai Denkov, noul premier al Bulgariei, despre cooperarea la frontieră, relaţiile economice şi o strategie comună de aderare la Schengen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am avut o bună conversaţie cu Nikolai Denkov, noul premier al Bulgariei. Am discutat despre cooperarea bilaterală România-Bulgaria, despre a avea o voce mai puternică în UE, despre cooperarea la frontieră, relaţiile economice şi o strategie comună de aderare la Schengen”, este mesajul premierului Marcel Ciolacu. 
 

Instituţiile europene se pregătesc să admită Bulgaria şi România în Schengen în acest an, mai întâi cu graniţele aeriene din octombrie, urmate de eliminarea controalelor la frontierele terestre până la 1 ianuarie, potrivit unor surse EURACTIV.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.