Premierul Marcel Ciolacu afirmă că a decis să reducă la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale, pentru că românii nu mai aşteaptă de la liderii lor tăieri de panglici şi hore, ci soluţii concrete şi oneste, după ce nu a participat la festivităţile de Ziua Unirii Principatelor Române, organizate la Iaşi, fiind prezent la ceremoniile din Parcul Carol, alături de preşedintele Klaus Iohannis. Şeful Executivului precizează că prioritatea sa din aceaste zile este să găsesc soluţii pentru a corecta inechităţile sociale adunate într-un deceniu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Prioritatea mea din aceaste zile este să găsesc soluţii pentru a corecta inechităţile sociale adunate într-un deceniu. De aceea, am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale şi să mi-l dedic întâlnirilor cu reprezentanţii tuturor categoriilor sociale care reclamă asemenea nedreptăţi”, scrie premierul, de Ziua Unirii Principatelor Române.
 
El arată că în cursul zilei de marţi a discutat cu sindicaliştii din domeniul ordinii publice, din poliţie şi sistemul penitenciar, iar astăzi, cu oamenii din sistemul apărării naţionale.
 
”Înainte de întâlnirea de mâine cu liderii Sanitas, am vrut să-i ascult pe cei de la baza sistemului sanitar – medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal TESA şi să aflu cum văd ei rezolvarea situaţiei din acest domeniu. Pentru asta am fost la Spitalul Universitar din Bucureşti. În acelaşi timp, m-am asigurat că la Guvern se lucrează la finalizarea actelor agreate cu fermierii şi transportatorii”, a precizat şeful Executivului.
 
”Indiferent cât de complicat va fi, sunt convins că vom găsi, împreună cu liderii responsabili din toate domeniile prioritare ale societăţii, rezolvări echilibrate la problemele cu care se confruntă. Cred că românii nu mai aşteaptă de la liderii lor tăieri de panglici şi hore, ci soluţii concrete şi oneste care să genereze echitate socială!”, mai spune premierul. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.