Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, se întâlnesc, vineri, pentru a discuta despre proiectele de infrastructură ale municipiului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirea dintre cei trei este programată la ora 09.00 şi va avea loc la Ministerul Transporturilor.

”Discuţiile vor viza proiectele de infrastructură şi transport aferente Capitalei şi zonei metropolitane Bucureşti-Ilfov”, a transmis Ministerul Transporturilor.

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că intenţionează să acceseze fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, pentru realizarea unor mai proiecte de care Bucureştiul are nevoie cum ar fi metroul de suprafaţă, sau reabilitarea şinelor de tramvai.

Nicuşor Dan a avut marţi o întâlnire cu administratorul special al ELCEN, Claudiu Creţu pentru că a dorit să vadă concret ”cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării”.

Dan a adăugat că s-a convins din nou că sistemul de termoficare din Bucureşti este într-o situaţie dificilă şi este important să existe soluţii pentru a rezolva problemele de sistem.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.