Premierul Dacian Cioloş va participa la ”Ora premierului” din Parlament pe 11 aprilie, deşi trebuia să vină la 4 aprilie, în prima zi de luni din lună, a decis Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea Camerei nu a decis deocamdată nici tema, nici ora la care va avea loc dezbaterea din 11 aprilie.  Ultima dată, premierul Cioloş a participat la Ora premierului la invitaţia ALDE, privind schimbările prefecţilor, în 14 martie. 

Atunci, Cioloş le-a propus parlamentarilor ca, la următoarea dezbatere la care va fi invitat, aceştia să vină cu propuneri şi idei pentru a-şi asuma împreună o reformă a administraţiei publice care să poată fi pusă în aplicare până la finalul anului şi care să rămână şi pentru următorul Guvern.

Premierul Dacian Cioloş le-a spus parlamentarilor că ar trebui să fie în interesul tuturor partidelor politice, care se gândesc la un moment dat să ajungă la guvernare, să aibă o administraţie publică performantă care să poată să asigure ”o memorie instituţională” pentru eficienţă în actul public, administrativ, în deciziile administrative şi pentru ca cetăţenii să aibă încredere în stat.

”Din câte ştiu pentru ”Ora premierului” în Parlament şi Guvernul poate să facă propuneri, vă fac astăzi această propunere ca pentru următoarea intervenţie să vin cu astfel de propuneri pe care le-am lucrat şi să avem o dezbatere aplicată pe aceste propuneri să vedem pe care idei, pe care scenarii, pe care alternative ne putem baza ca să venim ulterior, în termenul cel mai scurt şi cu propunerile legislative pe care să le punem în faţa dumneavoastră”, a declarat, luni, la Parlament, premierul Dacian Cioloş.

”Sper ca cel puţin din acest punct de vedere să tragem cu toţii la aceiaşi căruţă în lunile care vin”, a spus Cioloş în încheierea alocuţiunii din Parlament.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.