Premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, a avut, marţi, o discuţie cu preşedintele partidului de guvernământ din Cipru, Averof Neofytou, în marja Congresului PPE de la Rotterdam. Şeful Executivului spune că apreciază foarte mult cooperarea dintre ţări şi i-a urat succes la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Excelenta întâlnire cu Averof Neofytou, preşedintele partidului de guvernământ din Cipru. Apreciez foarte mult cooperarea dintre ţările noastre. I-a urat succes la alegerile prezidenţiale de anul viitor”, a scris Nicolae Ciucă pe Twitter. 
 
Preşedintele Partidului Naţional Liberal, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, împreună cu secretarul general al partidului, Lucian Bode, şi o delegaţie desemnată de Biroul Executiv al PNL, vor participa la Congresul Partidului Popular European (PPE) ce se va desfăşura în zilele de 31 mai şi 1 iunie la Rotterdam.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.