Premierul Nicolae Ciucă a transmis, miercuri, un avertisment către miniştrii care nu au finalizat jaloanele şi ţintele din PNRR până la 15 septembrie. El a precizat că vineri va avea loc o şedinţă de Guvern online, în care vor aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia, şi ultima şedinţă de guvern până la care au de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, pe 21 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am anunţat, atunci când am aprobat la finele lunii iulie, ultimele jaloane şi ţinte din PNRR, că pentru trimestrul III data la care vom aproba aceste jaloane şi ţinte va fi 15 septembrie. Mâine este data de 15 septembrie şi sunt deja o parte din jaloane şi ţinte neîndeplinite”, a spus premierul în şedinţa Executivului.

El a arătat că a înţeles faptul că au fost şi sunt în continuare aşteptate aspectele necesare a fi coordonate cu Comisia, care nu au venit.

”Vreau să vă spun cât se poate de clar, următoarea şedinţă de Guvern va fi una online, vineri, în care vom aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia. Ultima şedinţă de guvern până la care aveţi de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, 21.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.