Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, miercuri, la Senat, că Ordonanţa cu compensarea preţului la combustibili cu 50 de bani intră joi în şedinţa de Guvern, pentru că nu avea toate avizele necesare. Iniţial, anunţul premierului fusese că astăzi Executivul va aproba Ordonanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Executivului a afirmat că Ordonanţa care reglementează mecanismul de compensare a preţului la combustibili cu 50 de bani va intra în Guvern joi, spre adoptare. 

”Mâine. Pentru că trebuia să obţină toate avizele”, a spus Nicolae Ciucă. 

În urmă cu o zi, premierul Nicolae Ciucă afirma, referindu-se la reducerea de 50 de bani la preţul carburanţilor, că această măsură urmează să intre în şedinţa de Guvern de miercuri, precizând că a fost pregătită o ordonanţă de urgenţă în acest sens.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, explica că 25 de bani vor fi susţinuţi de la bugetul de stat, iar 25 de bani vor reprezenta o cheltuială deductibilă de către operatori.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.