Prefectul Toni Greblă, preşedinte al Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU), a solicitat, marţi, intensificarea eforturilor privind continuarea demersurilor autorităţilor cu atribuţii în domeniu pentru ajutorarea refugiaţilor proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat oficial al Prefecturii Capitalei, ”situaţia centrelor din Bucureşti în care au fost cazaţi refugiaţi este permanent în atenţia CMBSU, iar hotărârile Comitetului sunt luate la solicitarea autorităţilor locale şi în acord cu dinamica refugiaţilor din Ucraina”. 

”Având în vedere că spaţiile puse la dispoziţie de instituţiile de învăţământ (cămine/săli de sport) sunt centre de tranzit, unele dintre acestea urmând să îşi reia activitatea de bază începând din toamnă, Prefectul Capitalei a solicitat, în cadrul unei întâlniri de lucru la Centrul Municipiului Bucureşti de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CMBCCI), o analiză a locaţiilor în care sunt găzduite persoane refugiate şi o colaborare strânsă pentru relocarea în bune condiţii, acolo unde se impune acest lucru”, mai precizează prefectura. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.