Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a afirmat, duminică seară, că în judeţul Neamţ este ”o problemă mare”, fiind trimis Corpul de Control la Poliţia Judeţeană Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Predoiu a declarat, duminică, la Prima News, că a aflat multe despre ce se întâmplă la Neamţ, după ce a stat de vorbă cu părinţii unei fete care a murit în camera unui traficant de droguri. 

“Un judeţ la care nu ştiu dacă lumea e foarte atentă, unde e o problemă mare. Am trimis Corpul de Control, Neamţ.  (…) E next target, ca să spun aşa, pentru mine. Am stat de vorbă cu mulţi oameni de acolo, inclusiv cu părinţii unei victime, o fată tânără care a decedat în condiţii suspecte în urmă cu două luni de zile în camera unui traficant de droguri. Un caz complicat, e la DIICOT. I-am primit în audienţă şi am aflat multe”, a afirmat Predoiu.

O fată în vârstă de 16 ani a murit, în judeţul Neamţ, după ce a consumat un drog de tip cristal. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.